Schilderwerken

 

 

Verhodekor zorgt mee voor de juiste sfeer in uw interieur. Wij voeren uw binnenschilderwerken nauwkeurig uit, volledig afgestemd op uw voorkeuren. Wij bieden een complete service, die begint bij het beluisteren van uw wensen en het bekijken van de mogelijkheden van de ruimte. Daarbij geven we u graag advies inzake de kleuren en gepaste materialen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij garant staan voor een kwalitatieve en hoogwaardige afwerking. 
Verhodekor bestaat uit een team van gespecialiseerde vakmannen dat alle moderne en klassieke verftechnieken onder de knie heeft. Bovendien werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten. 
Onze samenwerking hoeft zich echter niet te beperken tot de schilderwerken. Graag staan wij ook in voor de verdere totaalafwerking van uw interieur.

 

 

Buitenschilderwerken hebben niet enkel een decoratieve functie, maar hebben als hoofddoel uw gevel, ramen en deuren te beschermen tegen externe invloeden. Daarom is een professionele aanpak van cruciaal belang. Het is onze huisstijl om steeds nauw samen te werken met de technische adviseurs van de verfproducenten. Op deze manier kunnen wij telkens opnieuw een duurzaam en kwaliteitsvol resultaat garanderen.
Om u een een optimale service te kunnen bieden, luisteren we graag naar uw wensen. Hierna bieden we u een gevelsysteem aan, dat kan gaan van een heropfrissing van uw gevel, tot een full-service systeem met 10 jaar garantie.