Andere troeven

 

 

Door onze passie voor het vak en de jarenlange ervaring in het opknappen of opnieuw vormgeven van een bestaande ruimte, bieden we u graag een totaalpakket aan qua renovatie. Dit kan starten bij het strippen of uitbreken van bestaande structuren en overvloeien in het, al dan niet met behulp van een interieurarchitect, opnieuw invullen van deze ruimtes. 
Voor een aantal voorbeelden van voorgaande totaalrenovaties, verwijzen we u graag door naar onze realisaties. Graag komen wij ter plaatse of nodigen wij u graag uit, om samen de mogelijkheden van de ruimte te bekijken en te bespreken.

 

 

 

Mathias is elektricien van opleiding, hij verzorgt sinds enkele jaren nu ook bij Verhodekor allerhande elektriciteitswerken. Dit gaat van het kappen of plaatsen van nieuwe leidingen tot het installeren van een nieuwe elektriciteitskast. Graag staan wij ook in voor het opmaken van een lichtplan.

 

 

 

Indien u bij uw nieuwbouw of verbouwing uw houtwerk graag afstemt op uw nieuw interieur, dan kunnen we u ook hierbij helpen.

Ons team is naast het plaatsen van laminaat of parket ook bekwaam in het leveren en plaatsen van:

  • blokkaderdeuren
  • schilderdeuren
  • op maat gemaakte kasten
  • divers op maat gemaakt schrijnwerk
  • ...